GreenLab Finland Oy

Perheyrityksessä vankkaa kokemusta laiterakennuksesta

GreenLab Finland Oy on perustettu vuonna 2014 ja sen omistaa toimitusjohtaja Jarno Ruohonen perheineen. Jarno on toiminut laiterakennusalalla jo yli 25 vuotta ja hänellä on vankkaa kokemusta niin käytännön laiterakennustöistä kuin alan suunnittelu-, myynti- ja johtotehtävistä. Hän on johtanut menestyksekkäästi kahta samalla alalla toiminutta yritystä – MiniTec Finland Oy:tä ja MiniTec Estonia OÜ:tä, kunnes hän myi nämä kaksi yritystä Addtech-konsernille vuonna 2008. Jarno jatkoi Addtechiin kuuluvan Movetecin palveluksessa vastaten MiniTec-alumiiniprofiililaiterakennuksesta vuoteen 2017 asti, jolloin hän aloitti työt GreenLabissa. Alkuvuodesta 2020 Jarno aloitti GreenLabin toimitusjohtajana ja alkoi kehittämään yritystä uudella tarmolla poikansa Väinön ja yrityksen muiden avainhenkilöiden kanssa.

Yrityksen uusi suunta

GreenLab on aiemmin valmistanut modulaarisia ja energiatehokkaita tuotantoautomaatioratkaisuja pääasiassa aurinkoenergiateollisuuteen. Aloittaessaan toimitusjohtajana Jarno päätti laajentaa yrityksen toimintaa ja palata ennestään tutulle toimialalle. Hän suunnitteli uuden, laadukkaan ja kustannustehokkaan GreenLab-alumiiniprofiili- ja ‑lineaarijärjestelmän, joka on nyt yrityksen toiminnan keskiössä.

Kevään ja kesän 2020 aikana remontoimme toimitilamme ja uudistimme tuotantolaitteet, ‑prosessit ja ‑kaluston laajenevaan toimintaamme sopiviksi. Näin voimme palvella asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin ja laadukkaammin. GreenLab Finland palvelee asiakkaita nyt koko Suomessa ja kaikilla teollisuuden aloilla. Tervetuloa tutustumaan!

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram