GreenLab Finland Oy

Katkaisu, koneistus ja kokoonpano

Katkomme alumiiniprofiilit, kuularuuvit ja lineaarijohteet asiakkaan toiveiden mukaiseen mittaan ja teemme tarvittavat poraukset, kierteytykset ja koneistukset. Asennamme johteet ja kelkat sekä kokoamme alumiiniprofiilikokonaisuudet. Katkomme ja liitämme myös hammashihnat haluttuun pituuteen.

Työstökoneemme ovat korkealaatuisia ja palvelumme on tarkkaa ja nopeaa. Alumiiniprofiili- ja lineaarijärjestelmän tuotteet varastoidaan ja työstetään Salossa. Laaja varastomme takaa nopeat toimitukset.

Tekninen tuki ja suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia ja asiantuntemusta parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Palveluihimme kuuluvat tekninen myynti ja tuki, tuotekehityksen tuki ja laiterakennuskonsultointi, laitesuunnittelu ja -rakennus. Asiantuntijoidemme yli 25 vuoden kokemus laiterakennusalalta takaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen.

Tuotantoautomaatio

Suunnittelemme ja rakennamme GreenLab-järjestelmän tuotteista erilaisia mekaanisia ratkaisuja ja valmistamme laajat tuotantoautomaatiokokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan. Muutamia esimerkkejä näistä ratkaisuista ovat hammashihna- ja ruuvikäyttöiset lineaarit, XYZ-manipulaattorit, siirtovaunut, laitesuojat, testikaapit, konerungot, kuljettimet sekä vaativat lineaari- ja tuotantoautomaatiojärjestelmät. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopiva toteutus.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram